IF Frøy - Forum
http://forum.froy.no/

Kjøreplan Nordmarka rundt 20. mai 2018
http://forum.froy.no/viewtopic.php?f=18&t=2984
Side 1 av 1

Forfatter:  brivda [ 14 Mai 2018, 19:51 ]
Innleggets emne:  Kjøreplan Nordmarka rundt 20. mai 2018

Søndag 20 mai
Vi samles til en liten prat på Årvoll skole kl 07.30 sharp innerst i skolegården retning sentrum. Alle må da ha hentet startnummeret sitt og være klare til start, så vær ute i god tid.

Starten er kl. 07.51 og vi stiller opp bakerst av Frøy-rytterne
Glenn og Brian som kapteiner. De styrer gruppens fart osv.

Vi kjører rulle der det går, og vi låser i de bratteste bakkene. Vi kjører så fort gruppa klarer uten å gå i oppløsning, og målet er å få flest mulig samlet i mål. Vær ærlig med deg selv og legg deg på halen dersom du har en dårlig dag. Vi stopper kun 2 ganger, og det er på matstasjonene.

Tunneler.
Vi skal gjennom 3 tunneler. Vi kjører låst i den lengste som er Tåsen. Hold fokus forover og ikke la deg distrahere av at det er halvmørkt og at det er veldig mye støy inne i tunnelen.

3 lange bakker
Oppover Sollihøgda skal vi ligge på en rekke, slik at bilene og andre lag kommer forbi oss. Glenn i front, Brian bak. På toppen kommer Brian bakfra og danner 2 rekker igjen.
På Klekken kjører vi samlet opp alle sammen, det samme i bakken fra Jevnaker.
Vi har 2 bakker til. Den første er opp til Grua hvor matstasjon nr. 2 er, den andre er opp til Gjelleråsen. Også her kjører vi samlet opp.

Nedoverbakker
Vi kjører ned så fort vi klarer og er du liten og lett må du tråkke på hele tiden. Er du stor og tung får du heller trille ned denne dagen slik at vi ikke blir for spredt. I bunnen bør vi være samlet slik at vi så fort som mulig starter rulla igjen. I svingene ser du langt fremover og dit du skal, så er det lettere å holde sporet ditt gjennom svingen. OBS: Etter Klekken kjører vi to rekker frem til Jevnaker for større sikkerhet,da veien kan være rimelig rufsete.

Drikke/Mat
Ta med 2 store flasker med drikke. Alle skal ha “sykkelflasker” som sitter godt i holderen. Påfyll får du på matstasjonene.
Det er 2 matstasjoner, en på Norderhov og en på Grua. Vi stopper kort på begge matstasjonene, både for ut tømming og påfyll. Gjør det du skal og stå klar for videre kjøring. Du må ha med mat på lomma i form av gel, barer eller brødskiver da du må spise mellom matstasjonene. Barene åpner du før start, og gel posene skal ikke ha skrukork. Hjemmepakket mat skal være i alu-folie. (plastposer er forbudt)

Viktig
Vi stopper ved punkteringer.
Vi stopper ved uhell eller skader.
Husk klare meldinger ut av kryss/rundkjøringer
Tenk sikkerhet hold fokus
Ingen kaster fra seg søppel i løypa
Husk slange, pumpe/co2-patron og verktøy i setevesken
Mobiltelefon på lomma.
Les informasjonen fra arrangøren og gjør deg kjent med løypa.
Ukjente rytter må av sikkerhets messige årsaker ligge på halen

Startnummer for forehåndstilmeldte kan hentes på Milslukern/Ullevål
Fredag 18. mai 10-18
Lørdag 19. mai 9-16

Er det noe du fortsatt lurer på, så ta kontakt.
.
Følgende er med Gr4

Glenn
Brian
Gjermund
Hanne H
Tom H
Anders
Lars Moe
Rudi B
Kjell
Kristian S
Jorunn S
Hanne Eldby

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/