Go to FROY.NO

IF Frøy - Forum

IF Frøy ble stiftet 1.10.1928 og er blant landets største sykkelklubber. Vi har base i Oslo og lange tradisjoner innen sykkelsporten både for mosjonister og for aktive på høyeste nivå.

Besøk oss også på froy.no.

Dato/klokkeslett: 21 Feb 2019, 10:11

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Kjøreplan Enebakk rundt 2018
InnleggSkrevet: 25 Apr 2018, 23:42 
Avlogget
Brukerens avatar

Registrert: 04 Sep 2015, 13:52
Innlegg: 20
Start er kl 09.15 og vi stiller opp etter gruppe 3.

Vi møtes utenfor porten til Plantasjen kl. 08.45 for en siste gjennomgang. Du skal da være klar til start, med startnummeret på plass og ferdig oppvarmet.

Kapteiner er Siv Ellen og Bente

Vi starter rolig opp de første bakkene, og kjører deretter samlet med to i front til vi er gjennom det mest krevende partiet i starten (omtrent ved Metro-senteret som ble vi enige om etter generalprøven). Herfra kjører vi rulle der det er mulig, men låser rulla i en del av bakkene og i partier med spesielt dårlig asfalt. Fra Skulleruddumpa og opp til mål kjører vi samlet.

Det er deler av traseen hvor det er veiarbeid (Oppsal/Trasop) eller dårlig asfalt (spesielt rundt Siggerud), hvor det er viktig at alle følger ekstra godt med.

Det er viktig med god kommunikasjon i rulla for å hindre trekkspilleffekt og sløsing med krefter. Den som ligger sist i rulla melder at alle er med etter rundkjøringer, bakketopper og forbikjøringer. Det er viktig at dette meldes framover i rulla til de som sitter i front, slik at de får startet å kjøre igjen så raskt som mulig.

Ved forbikjøringer gir vi på litt ekstra slik at vi kommer oss forbi uten å forstyrre de som blir forbikjørt. Det er viktig at sistemann melder fra når alle er forbi – vi legger oss ikke inn igjen før dette meldes.

Vi kjører med tette rekker, og ligger litt ut fra den hvite stripa. De to første i fartsrekka sitter i bukken, og det samme gjør førstemann i hvilerekka.

Har du ikke dagen, gå heller ned på halen og hvil deg litt og kom tilbake i rulla om du føler deg litt piggere igjen.

Vi stopper ikke på matstasjonen, så husk mat som er lett tilgjengelig. Åpne pakkene med energibarer på forhånd, gelposer skal være uten skrukork og hjemmelaget mat skal pakkes i aluminiumsfolie. Søppel og flasker blir med til mål.

Vi stopper ikke ved punktering eller tekniske problemer, men vi stopper ved velt eller andre uhell. Ved uhell stopper alle og trekker ut av veien bak hvit linje. Ingen kjører videre før kapteinene har fått sjekket status og gir klarsignal for å kjøre videre.

Husk å ta med slange, pumpe og verktøy. Gi sykkelen en ekstra sjekk i forkant, slik at dekkene er hele og bremsene virker som de skal.

Målet er at flest mulig skal være med samlet inn til mål, og vi har et tidsmål på cirka 2.45 (avhengig av vær og oss som er med).

Alle stiller i Frøy-tøy ytterst (nytt design) og med navn på hjelmen.

Utdeling av startnummer: Oslo Sportslager
Lørdag 28.04. kl. 10.00 - 16.00
Mandag 30.04 kl.10.00 - 18.00
Skullerud Sport Senter
Tirsdag 01.05 kl. 06.30 - 09.00

Da er det bare å glede seg og krysse fingrene for knallvær og gunstige vindforhold!


Topp
 Profil Send en privat melding  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.no - Norsk phpBB-support